Overslaan naar content

Commercieel Manager Events

Hybride
  • Breukelen, Utrecht, Nederland
Management

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij met 250 collega’s vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan gro-te en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit!

Graag komen wij voor ons Event facilities team in contact met kandidaten voor de functie van:


Commercieel Manager Event Facilities


Als commercieel manager ben je commercieel verantwoordelijk voor de afdeling Event Facilities. Een van de belangrijkste taken betreft de realisatie van de commerciële doelen. De accountmanagers hebben een inspirator en motivator nodig en sturing op structuur en kpi’s. Er zijn volop kansen in de markt, aan jou en het team om deze te benutten!


Als commercieel manager heb je inzicht in ieders pijplijn en stuur je op kansen en aanpak. Je ontwikkelt de accountmanagers inhoudelijk naar een hoger niveau. Daarnaast ben je als manager (eind) verantwoordelijk voor een optimaal verloop van het commerciële proces.


Naast de accountmanagers stuur je de commerciële binnendienst aan, waar de eerste klantaanvragen en evenementen van bestaande klanten geoffreerd en uitgezet worden. Efficiëntie en structuur is in dit team essentieel om de hoge volumes klantaanvragen correct te verwerken.


Je profiel:

  • Je hebt sterke leidinggevende ervaring in commerciele teams en stelt je coachend en motiverend op naar jouw team.
  • Je weet hoe je afdelingsbudgetten moet lezen en hoe hierop te sturen.
  • Je weet de vertaalslag te maken tussen strategisch en tactisch vlak en zet dit door in de aansturing van jouw commerciële team.
  • Je hebt een positieve instelling en zeer goede communicatieve vaardigheden.
  • Je beschikt over een pragmatische mentaliteit en bent innovatief, oplossingsgericht en daadkrachtig.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, hebt ervaring met events en/of audiovisuele oplossingen.
  • Je hebt aantoonbaar minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring en bent minimaal 10 jaar in het commerciële vak werkzaam.
  • Naast de Nederlandse taal spreek en schrijf je uitstekend Engels.

Wat bieden wij

AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.


Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

– Een marktconform salaris

– Een leaseauto

– 25 vakantiedagen

– 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen

– Uitgebreide pensioenregeling

– Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering

Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.


Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in  Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie van commercieel manager? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Hybride
  • Breukelen, Utrecht, Nederland
Management

of