Overslaan naar content

Manager Brix

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
Management

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan grote en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit.

Graag komen wij voor ons Business Solutions team in contact met kandidaten voor de functie van:

Manager BRIX

BRIX, afgeleid van het Engelse woord bricks, zijn gestandaardiseerde oplossingen in de vorm van de bewezen AVEX Room Solutions en oplossingen uit de diverse productcatalogi van onze opdrachtgevers. Deze gestandaardiseerde oplossingen worden zo lean mogelijk geproduceerd binnen een apart organisatieonderdeel van ons bedrijf, in feite een leverancier van de projectorganisatie van AVEX, met als doelstelling deze oplossingen binnen een zeer beperkt aantal werkdagen te kunnen leveren.

De functie

Als Manager BRIX geef je leiding aan een klein team van professionals dat zich dagelijks tot het uiterste inzet om de productie van de gestandaarde oplossingen zo snel en efficiënt mogelijk te realiseren. De sfeer is zeer collegiaal, ondernemend en vooral plezierig. Er is een hoge mate van ervaring en deskundigheid aanwezig.

Samen met jouw team draag je zorg voor de doorontwikkeling van de BRIX catalogus met oplossingen die de BRIX organisatie kan leveren aan AVEX, als ook, en vooral, het continue stroomlijnen van het productieproces en het optimaal inrichten van ons ERP systeem, bijdragend aan de standaardisatie doelstellingen binnen AVEX.

Als productiemethodiek hebben we gekozen voor QRM (Quick Response Manufacturing), de methodiek waarmee we zoveel mogelijk waarde toevoegen aan de te produceren oplossingen en continue optimalisatie (verkorten) van het productieproces nastreven. Als Manager BRIX ben je de spil van de BRIX organisatie, je schakelt met Inkoop, Projectmanagement, Werkvoorbereiding, onze Sales collega’s en het Managementteam om de doelstellingen te behalen.


Vereisten

Jouw profiel

 • Je beschikt minimaal over een HBO opleiding, hebt een aantal jaar leidinggevende ervaring
 • Je hebt een aantal jaar relevante ervaring in de begeleiding van change management projecten.
 • Ervaring in standaardisatie trajecten, als ook in productieorganisaties, is een pré.
 • Je weet op inspirerende wijze je team te motiveren en de organisatie mee te nemen richting jouw standaardisatie en productie doelstellingen. De nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied zijn je niet vreemd, je bent op de hoogte.
 • Je bent resultaatgericht en hebt interesse in technologische ontwikkelingen.
 • Om je doelstellingen te behalen verwachten we dat je hiervoor zelfstandig initiatieven ontplooit, deze monitort en inbed in de organisatie.
 • Je kunt structuur aanbrengen en weet prioriteiten te stellen.
 • Je beschikt over overtuigingskracht, kunt verbanden leggen, snel schakelen en overziet oorzaak en gevolg.

Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.

Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

 • Een marktconform salaris
 • Een laptop, telefoon en auto van de zaak
 • 25 vakantiedagen
 • 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen
 • Uitgebreide pensioenregeling 
 • Aansluiting onder CAO wat de nodige mooie voordelen met zich mee brengt
 • Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering
 • Een auto van de zaak

Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.

Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in  Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
Management

of