Overslaan naar content

Senior IT AV Solution Architect

Hybride
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
AV-techniek

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij met 250 collega’s vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan grote en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit! Graag komen wij voor ons team in contact met kandidaten voor de functie van:


Senior IT AV Solution Architect


Als Senior Solution Architect ben je als architect en meewerkend Solution Architect betrokken bij grote opdrachtgevers. Vanaf de salesfase, die je zelf ook kan initiëren, tot de oplevering van grote projecten en changes ben je betrokken. Je bent verantwoordelijk voor de architectuur en ontwerpen van complexe VC-, IT- en AV installaties. Jouw bijdrage leidt ertoe dat de aangeboden roadmap en ontwerpen bijdragen aan de doorontwikkeling van de IT/AV oplossingen bij deze grote opdrachtgevers.


In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met één van onze Tech Leads, waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de technische doorontwikkeling van het IT/AV landschap bij de betreffende grote opdrachtgevers.


Je bent sturend richting de opdrachtgevers, als ook richting collega Solution Architecten, Programmeurs, AV-specialisten en Projectmanagers. Je bent veelvuldig in overleg met onze opdrachtgevers. Jouw plannen en ontwerpen zijn leidend in nieuwe projecten. Je hebt dan ook een leidende rol tijdens de uitvoerfase binnen onze projectteams. Je zet de lijnen uit voor jouw teamgenoten en bepaalt de technische route voor de realisatie. Samen met een Projectmanager begeleidt je het projectteam, jij op technisch vlak, en uiteraard help je zelf ook nog een handje mee.


Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur heb je een studie achtergrond in de elektrotechniek en/of informatica en/of natuurkunde, ben je in bezit van de nodigde AV/IT certificeringen en heb je kennis en ervaring met ITIL;
 • Uitgebreide kennis van IT infra, netwerken, security, met name in combinatie met video en audio streams;
  • Richtlijn: tenminste 5 jaar relevante ervaring met de benoemde IT- en AV-technieken;
 • Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en behoud overzicht.

Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.


Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

 • Een marktconform salaris
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen
 • 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen
 • Uitgebreide pensioenregeling
 • Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering

Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.


Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Hybride
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
AV-techniek

of