Overslaan naar content

Stage algemeen

Op locatie
  • Breukelen, Utrecht, Nederland
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
+1 meer
Stage

Functieomschrijving

Al 30 jaar voorziet AVEX bedrijven van audiovisuele oplossingen. Voor vele top 100 bedrijven wordt AVEX ingezet voor het compleet inrichten van kantoren, vergaderzalen, boardrooms, congreszalen en auditoria. Denk hierbij o.a. aan videoconferentie, digitale bewegwijzering en presentatiesystemen. Met ruim 250 medewerkers voorzien wij onze klanten van de beste oplossingen. Wij werken met gerenommeerde A-merken en zijn ook internationaal actief met vestigingen in Brussel en Londen. Kom werken in de wereld van AVEX. Een wereld vol mogelijkheden.


Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires

Binnen de verschillende afdelingen van AVEX bieden we regelmatig stageplaatsen aan op MBO- of HBO-niveau. Voor een MBO-stage zoeken wij studenten met als studierichting AV-, Embedded Systems, tele- en datacommunicatie, telematica of digitale techniek. Je assisteert onze AV-technici in de buitendienst of je assisteert onze AV-technici in huis bij hun werkzaamheden in de werkplaats. Daarnaast kunnen we, afhankelijk van de stageopdracht, stageplaatsen aanbieden op HBO-niveau.


SBB Erkend Leerbedrijf

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit heet de beroepspraktijkvorming (bpv).

AVEX heeft een erkenning als leerbedrijf van SBB en voldoet daarmee aan de volgende voorwaarden:

  • Wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen;
  • Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen;
  • Wij maken tijd, ruimte en middelen vrij om de praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren;
  • Wij werken samen met de school en SBB;
  • Wij staan vermeld op Stagemarkt.nl.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
  • Breukelen, Utrecht, Nederland
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
+1 meer
Stage

of