Overslaan naar content

Audiovisueel Technicus - Onderhoud

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
AV-techniek

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan grote en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit.

Graag komen wij voor ons Maintenance & Support team in contact met kandidaten voor de functie van:


Audiovisueel TechnicusDe afdeling Business Services verhelpt storingen en is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud, de controle, reparatie en modificatie van de veelal complexe audiovisuele installaties van onze opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld videoconferentie systemen, omroep- en ontruimingsinstallaties, besturingssystemen, interactieve systemen en professionele beeld- en geluidapparatuur.


De functie:

Als AV Technicus werk je op locatie van de klant aan eenvoudige tot zeer hoogwaardige AV installaties waarin je storingen opspoort en oplost. Het gaat hierbij veelal om ICT gerelateerde apparatuur zoals videoconferencing, narrow casting en AV besturingssystemen.


De servicewerkzaamheden bestaan uit het zelfstandig oplossen van storingen zowel op locatie bij klanten als op afstand (remote service). Preventieve werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van onderhoudsbeurten bij klanten met een serviceovereenkomst.


Ter voorbereiding van een locatiebezoek neem je de beschikbare technische- en projectdocumentatie door. Op locatie van de klant fungeer je als aanspreekpunt voor technische vragen, planning, uitvoering en onderhoudsrapportages. Je deelt actief je kennis met je collega’s en daarnaast doe je voorstellen tot het doorvoeren van verbeteringen aan de installatie of het oplossen van technische problemen. Een onbekende technische uitdaging inspireert jou en incidenteel zal je gevraagd worden om over te werken. In deze functie ben je periodiek beschikbaar voor het uitvoeren van stand-by diensten na werktijd en in het weekend.


Je informeert de planner over de voortgang van de werkzaamheden. In deze functie ben je vaak onderweg en niet kantoor gebonden. Je komt in aanraking met onze opdrachtgevers die veelal een vooraanstaande positie hebben in hun branche.


Je profiel:

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en minstens enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een hart voor communicatie, planning en coördinatie.
 • Je kunt structuur aanbrengen en weet prioriteiten te stellen.
 • Je beschikt over overtuigingskracht, kunt verbanden leggen, snel schakelen en overziet oorzaak en gevolg.

Vanzelfsprekend ben je stressbestendig, zelfstandig, servicegericht en besluitvaardig. En je hebt een goed geografisch inzicht.


Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.


Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen
 • Uitgebreide pensioenregeling
 • Aansluiting onder CAO wat de nodige mooie voordelen met zich mee brengt
 • Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering

Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.


Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in  Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie van AV technicus? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
AV-techniek

of