Overslaan naar content

Audiovisueel Technicus - Vaste installaties

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
AV-techniek

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan grote en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit.

Graag komen wij voor ons Business Solutions team in contact met kandidaten voor de functie van:


Audiovisueel Technicus

Als AV technicus verzorg jij de uitvoering van complexe audiovisuele installaties. Projectoren, (touch) LED schermen, digital signage systemen en videowalls zijn voorbeelden van de professionele apparatuur die jij bij onze opdrachtgevers gaat installeren. Je laat een nette, werkende, AV oplossing achter bij de klant, van een relatief simpele vergaderopstelling tot een volledige Quarta videotafel, die hier de komende jaren goed gebruik van kan maken!


Je werkt met innovatieve A-merken voor bijvoorbeeld digital signage, videowalls, projectoren, (touch) LED schermen en ontruimingsinstallaties. Ook houd je je bezig met het samenstellen en monteren van 19’’ racks met AV-apparatuur. Je neemt deel aan de nodige project- en werkbesprekingen en verzorgt de technische projectdocumentatie. Daarnaast informeer je betrokkenen omtrent de voortgang van de werkzaamheden.


Jouw profiel

 • Je hebt een technische opleiding op MBO-niveau
 • Aantoonbare kennis en affiniteit met audio- en videotechnieken.
 • Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring in een technische functie.
 • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Je bent communicatief en klantvriendelijk en onderhoudt goed contact met de opdrachtgevers tijdens de installatiewerkzaamheden.


Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.


Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen
 • Uitgebreide pensioenregeling
 • Aansluiting onder CAO wat de nodige mooie voordelen met zich mee brengt
 • Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering

Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.

Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in  Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie van AV technicus? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
AV-techniek

of