Overslaan naar content

Commercieel medewerker binnendienst

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan grote en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit.

In aanvulling op ons mooie sales team zijn wij op zoek naar een collega:


Commercieel medewerker binnendienst


Als commercieel medewerker binnendienst ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het verhogen van de klanttevredenheid van onze bestaande en nieuwe klanten, waarbij je de commerciële belangen constant bewaakt. Hierbij vormen de aanname, uitwerking en opvolging van aanvragen, welke zowel telefonisch als online binnenkomen, een belangrijk onderdeel van je functie. Ook is het ontvangen van klanten en verzorgen van demo’s in onze showroom onderdeel van je functie.


Onze business Solutions afdeling vormt de basis van ons bedrijf en bedient onze klanten in het plaatsen van vaste oplossingen zoals het inrichten van vergaderruimtes of auditoriums. In jouw rol denk je daarom graag mee in een volledige oplossing die voor nu tot ver in de toekomst aan de klantverwachting voldoet. Onze klanten bevinden zich in vrijwel alle branches, van overheid tot corporates, van ziekenhuizen tot het onderwijs; onze audiovisuele oplossingen geleverd vanuit onze Solutions afdeling bieden vele mogelijkheden.


Zelfstandig werk je offertes uit, coördineer je de vastlegging daarvan, beantwoordt je eventuele vragen en verwerk je eventuele ontstane wijzigingen. Je werkt ondersteunend voor de accountmanagers en je bent actief in de opvolging van commerciële acties en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden.


Wie ben jij?

Je kunt snel en accuraat handelen en gaat uitdagingen graag aan. 

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij iemand die beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands en Engels. Verder heb je:

 • Affiniteit met en interesse in de IT en AV branche;
 • Ervaring in en comfortabel met de administratieve basis onder jouw commerciële activiteiten;
 • Ervaring met diverse ERP en CRM systemen
 • Een klantgerichte houding en een commerciële instelling;
 • En ben je stressbestendig, accuraat en kwaliteitsgericht.

Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.

Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen
 • Uitgebreide pensioenregeling
 • Aansluiting onder CAO wat de nodige mooie voordelen met zich mee brengt
 • Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering

Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.

Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in  Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
Sales

of