Overslaan naar content

Facilitair Manager

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
Kantoor

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij met 250 collega’s vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan grote en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit!  Graag komen wij voor ons team in contact met kandidaten voor de functie van:


Facilitair manager

Als Facilitair Manager ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren, coördineren en beheren van de faciliteiten en diensten binnen de organisatie. Dit omvat het beheer van de gebouwen binnen de AVEX organisatie, de werkplekken en eventueel benodigde apparatuur. Met jouw inzet zorgen we dat alle gebouwen in goede staat verkeren en dat al onze collega’s kunnen werken op een fijne, veilige werkplek.


Daarnaast stuur je ons secretariaat aan. Zij zijn zelfstandig verantwoordelijk voor diverse facilitaire activiteiten zoals het boeken van reizen, schoonmaak, catering, kantoormeubilair en het leveren van bedrijfskleding. Je kijkt hierbij mee over de schouders van je collega's en signaleert/bespreekt eventuele afwijkingen. Tevens ben je als wagenparkbeheerder aanspreekpunt voor onze leaserijders en de leasemaatschappij en zorg je voor een goed beheer van het wagenpark.


Verder treedt je in jouw rol ook op als Quality Manager. Werkzaamheden die hieronder vallen zijn het (jaarljikse) beheer van de ISO en VCA, ECOVadis certificeringen binnen AVEX. Je begeleid het hele proces van A tot Z en werkt nauw samen met verschillende afdelingen en het management team om alle processen en procedures up to date te houden en waar mogelijk te verbeteren. Een steeds belangrijker onderdeel wat hier ook onder valt is duurzaamheid. Denk daarbij aan het monitoren van onze CO2 uitstoot en ons jaarlijks duurzaamheidsverslag. Heb je hier nog niet alle kennis van, maar vind je het interessant? Dan helpen wij je graag verder dit te leren.

Vereisten

Jouw profiel

 • Jij vormt samen met jouw team het visitekaartje, de eerste indruk voor onze klanten, leveranciers en collega’s. Je bent daarom representatief, enthousiast en ontvangt iedere bezoeker met een warm hart.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt bij voorkeur kennis van ISO certificeringen en duurzaamheidsonderwerpen
 • Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een (facilitair) team
 • Je werkt gestructureerd en bent goed in staat overzicht te houden in de diverse werkzaamheden die onder jouw verantwoordelijkheid vallen
 • Je bent in het bezit van een B rijbewijs


Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.

Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

 • Een marktconform salaris
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen
 • 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen
 • Uitgebreide pensioenregeling
 • Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering


Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.


Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in  Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
Kantoor

of