Overslaan naar content

Information Security Officer

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
IT

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan grote en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit.

Graag komen wij voor ons team in contact met kandidaten voor de functie van:

Information Security Officer

Als Information Security Officer maak je deel uit van een professioneel ICT team en speel je een belangrijke rol in het bijhouden van het ISMS voor ISO-27001 en ISO-27017. Je bent het aan-spreekpunt voor informatie beveiligingsvragen voor opdrachtgevers van AVEX en de interne orga-nisatie.


De functie

Als Information Security Officer ben jij het geweten en het aanspreekpunt op het gebied van in-formatiebeveiliging. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan collega’s en MT. Bij AVEX is secu-rity een integraal onderdeel van alle services en oplossingen die we implementeren en beheren voor onze opdrachtgevers. Daarmee brengen we rust in de beveiliging van de gehele interne en externe ICT-omgeving: van werkplek, netwerk tot Cloud.

Je gaat actief op zoek naar vulnerabilities in onze oplossingen en informeert opdrachtgevers in-dien ze preventieve acties moeten uitvoeren. Verder zal je met de ICT manager invulling gaan geven aan de opzet van een security operations center. Je ontwikkelt het bestaande ISMS verder door, je signaleert problemen en zorgt samen met de ICT manager en de Privacy Officer voor pas-sende oplossingen. Zo ontwikkel je samen met de Privacy Officer een awareness campagne. Ver-der voer je alle voorbereidingen voor en het begeleiden van de interne en externe audits. Als In-formation Security Officer opereer je grotendeels zelfstandig, maar werk je ook samen met colle-ga’s van sales (aanbestedingen), engineering, ICT en de Privacy Officer. Je krijgt bevoegdheid om direct beslissingen te nemen en in te grijpen als de omstandigheden daarom vragen.

Samengevat:

 • Lead in het verder ontwikkelen van informatiebeveiligingsbeleid;
 • Implementeren van en toezicht houden op het beleid;
 • Maken van risico- en impactanalyses;
 • Beheer van het ISMS.Vereisten

Jouw profiel

Je hart gaat sneller kloppen van informatie beveiliging en je stelt alles in staat om opdrachtgevers en collega’s te ondersteunen met jouw kennis en inzichten. Je bent zowel een denker als een doener. Je denkt mee op strategisch niveau maar zorgt er ook voor dat tactische en operationele taken snel en zorgvuldig uitgevoerd worden.

Verder heb je;

 • Ervaring en kennis van ISMS, ISO-27001, ISO-27017 en security oplossingen beschikbaar in de markt.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Relevante opleidingsachtergrond richting Information Security Management of Informati-on Technology, aangevuld
 • met certificeringen op het gebied informatiebeveiliging.
 • Aantoonbare ervaring met het uitvoeren van risicoanalyses.

Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.

Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen
 • Uitgebreide pensioenregeling waar AVEX 50% van betaalt
 • Aansluiting onder CAO wat de nodige mooie voordelen met zich mee brengt
 • Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering

Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.

Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in  Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.


Interessse?

Heb je interesse in deze functie? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
IT

of