Overslaan naar content

Manager System & Software Engineering

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
Management

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij met 250 collega’s vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan grote en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit!

Graag komen wij voor ons team in contact met kandidaten voor de functie van:


Manager System & Software Engineering


Als Manager System- en Software Engineering ben je verantwoordelijk voor de afdeling System en Software Engineering (25 FTE), waar de ontwerpen worden gemaakt van de door ons geleverde AV- en IT oplossingen, het technisch CAD tekenwerk en allerlei software engineering werkzaamheden plaats vinden. Ook is deze afdeling verantwoordelijk voor de Factory Acceptence Testen en levert het 3e lijns support aan onze Maintenance & Support organisatie. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan talloze R&D projecten, ten behoeve van nieuwe, of de doorontwikkelingen van bestaande, concepten.

Jouw taak is het managen van de System-, Project-, Audio-, Software- en Netwerk Engineers die deze werkzaamheden verrichten. In deze rol zorg je voor structuur en houvast. Samen met de 2 Techleads ben je verantwoordelijk voor het algeheel management van deze afdeling. Je ziet er samen op toe dat de laatste software, netwerk en AV technieken worden gebruikt om hiermee de meest efficiënte aanpak te realiseren in de levering van de geavanceerde AV-ICT oplossingen bij klanten in binnen- en buitenland. Ook geef je concreet vorm aan de realisatie van de R&D roadmap die in samenspraak met onze Product Portfolio Managers is gedefinieerd. Tot slot zorg je ervoor dat de administratieve kant van deze afdeling op orde is. In deze functie rapporteer je aan de Operationeel Directeur.


Jouw profiel

 • Je bent minimaal in het bezit van een relevante HBO opleiding;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt affiniteit met AV-en ICT technieken;
 • Je bent communicatief vaardig (woord en geschrift) in zowel Nederlands als Engels.


Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.

Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

 • Een marktconform salaris
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen
 • 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen
 • Uitgebreide pensioenregeling
 • Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering

Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.


Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in  Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
Management

of