Overslaan naar content

Stagiair Digital Marketing

Op locatie
  • Breukelen, Utrecht, Nederland
Marketing

Functieomschrijving

Als familiebedrijf, met ons hoofdkantoor gevestigd in Breukelen, voorziet AVEX al meer dan 33 jaar bedrijven van innovatieve audiovisuele ICT oplossingen. Vele top 100 bedrijven, worden met ruim 200 collega’s voorzien van de beste creatieve audiovisuele oplossingen. Wij werken met gerenommeerde A-merken en zijn ook internationaal actief met vestigingen in Brussel en Londen.

Je kunt ons én onze AV-systemen onder andere vinden in vele kantoren op de Zuidas, in complexe omgevingen zoals operatiekamers, in de grotere congres- en evenementenlocaties of bijvoorbeeld ter ondersteuning van de rechtspraak in de rechtszalen. Of in één van de vele studio’s die wij hebben geïnstalleerd en bedienen.

Daarnaast hebben wij een creatieve afdeling Event Facilities & Content Creation waarmee wij diverse evenementen voor (inter)nationale projecten verzorgen. Wij werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder de KNVB en het Nederlands Elftal, VodafoneZiggo, Heineken en vele andere.

Volg jij een marketing gerelateerde studie en zoek je vanaf september 2024 een fulltime professionele stage van minimaal 20 weken? Word jij enthousiast om bij een internationaal audiovisueel bedrijf een growth-mindset te ontwikkelen, terwijl jij de mogelijkheden van online marketing en digital lead generation verkent tijdens je stage? Dan zijn wij op zoek naar elkaar!


Wat ga je leren?
Binnen de overall marketing activiteiten van AVEX neemt het belang van online- en content marketing toe. Tijdens jouw stage krijg je een serieuze rol bij het uitvoeren en beheren van de digitale activiteiten. Wij geloven in het principe van ‘learning by doing’; dus je gaat meedraaien in ons team en ons actief meehelpen om onze vindbaarheid te verbeteren en onze online experience naar een hoger niveau te tillen.

Je gaat onder andere helpen bij de productie en het beheer van de content voor de website. Je maakt e-nieuwsbrieven en beheert de verschillende social kanalen, monitort deze en zorgt voor interactie. Daarnaast analyseer je resultaten en vertaal je deze naar heldere acties en verbetervoorstellen. Je werkt tijdens je stage nauw samen met het team van marketing & content creation collega’s en de product managers van AVEX.

Vereisten

Wie ben jij?
Je volgt een HBO opleiding. Je bent creatief, neemt graag initiatief en hebt een goede basiskennis van WordPress of vergelijkbare CMS, SEO/SEA en Google Analytics. En als je ervaring hebt met e-mail marketing tools, zoals Mailchimp, is dat helemaal fijn. Je bent communicatief sterk en weet een boodschap pakkend te maken en de juiste beelden erbij te kiezen. Je bent resultaatgericht, werkt accuraat en maakt graag analyses. Je hebt interesse in technologische ontwikkelingen, bent nieuwsgierig en maakt je nieuwe tools snel eigen.

Wat bieden wij

AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende stage in een boeiende branche waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten.

Tussen de werkzaamheden door, krijg je ook alle gelegenheid om je bezig te houden met je eigen studieopdrachten of afstudeerscriptie waarvan wij de onderwerpen samen zullen bepalen.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
  • Breukelen, Utrecht, Nederland
Marketing

of