Overslaan naar content

Werkvoorbereider - Onderhoud

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
AV-techniek

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AVEX werken wij met 250 collega’s vanuit 7 vestigingen in Nederland, België en de UK aan grote en kleine projecten op het gebied van audiovisuele projectinrichting en eventsupport. En ons team groeit!

Graag komen wij voor onze afdeling Maintenance & Support in contact met kandidaten voor de functie van:


WerkvoorbereiderDe afdeling Business Services verhelpt storingen en is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud, de controle, reparatie en modificatie van de veelal complexe audiovisuele installaties van onze opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld videoconferentie systemen, omroep- en ontruimingsinstallaties, besturingssystemen, interactieve systemen en professionele beeld- en geluidapparatuur.


Jouw baan

Als werkvoorbereider bereid je de uitvoering van een project tot in de puntjes voor. Op basis van de overdracht vanuit onze AV specialisten in het veld maak je een planning, een bouwinstructie en een inschatting van de benodigde installatie materialen en tools, die je ook bestelt en/of reserveert. Daarnaast controleer je de apparatuur op compleetheid. Je draagt zorg voor de benodigde gegevens, zodat onze collega's in het veld in één rit het onderhoud kunnen verrichten of de storing verhelpen. Waar nodig ben je uiteraard ook het aanspreekpunt voor deze collega's. 


Samen met je collega werkvoorbereiders zie je toe op een juiste planning en realisatie van alle  werkzaamheden. Ook het klantcontact over de benodigde voorzieningen en de afstemming van de planning is onderdeel van je takenpakket. Aan de administratieve kant van jouw rol zorg je voor een volledige, correcte registratie in ons ERP-systeem.


Ook bewaak je de kwaliteit binnen de door jouw gemanagede projecten en tot slot onderzoek je nieuwe technieken en gereedschappen gericht op een zo efficiënt mogelijke uitvoering en lever je input tot standaardisatie.


Jouw profiel

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in een soortgelijke functie.
 • Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen, ook in het Engels, bent kwaliteitsbewust en hebt een klantgerichte en oplossingsgerichte houding.
 • Je bent in staat om problemen helder te analyseren en zo nodig met creatieve oplossingen te komen.
 • Je hebt goede kennis en affiniteit met audiovisuele technieken.

Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik gemaakt wordt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en denken proactief mee.


Naast een moderne werkomgeving bieden wij;

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • 13 extra ADV dagen die je mag verruilen voor een hoger loon of gewoon lekker vrij kan nemen
 • Uitgebreide pensioenregeling
 • Aansluiting onder CAO wat de nodige mooie voordelen met zich mee brengt
 • Collectieve voordelen voor jouw zorgverzekering

Naast deze praktische voordelen, hebben wij een eigen AVEX Academy die je faciliteert in het volgen van trainingen in de benodigde kennisgebieden en producten ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière!

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.


Over AVEX

AVEX is een vooruitstrevend familiebedrijf met hoofdkantoor in Breukelen en vestigingen in  Zwolle, Utrecht, Den Haag, Brussel en London. Al meer dan 35 jaar leveren wij onze klanten innovatieve audiovisuele IT oplossingen voor projectinrichting en verzorgen het onderhoud daarvan. Maar dat niet alleen. Ook bij evenementen bieden wij alle audiovisuele eventsupport, zowel nationaal als internationaal. Vele “Top 100” bedrijven worden door onze 250 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie van werkvoorbereider? Laat dan je gegevens achter via het sollicitatieformulier. Heb je eerst wat vragen die je wil doorspreken? Neem dan contact op met Tim de Vries (recruiter) via 06-51937357.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
AV-techniek

of